Pinova Meteo agrometeorološka stanica

Pinova Meteo stanica je proizvod visoke tehnologije koji je konstruiran za kompjutorsku dijagnostiku i upotrebu u intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Pinova Meteo agrometeorološka stanica namijenjena je svim intenzivnim poljoprivrednim proizvođačima (voćarima, povrćarima, vinogradarima, ratarima) tj. svima koji žele biti ukorak s najnovijim tehnološkim dostignućima u poljoprivredi.

Funkcija Pinova Meteo stanice je prikupljanje, obrada i prikaz meteoroloških podataka koji daju pravovremenu informaciju i početku, trajanju i intezitetu napada određene biljne bolesti ili štetnika. Time se omogućava precizno određivanje roka tretiranja određene biljne bolesti ili štetnika, određivanje rokova i obroka navodnjavanja, primjena agrotehničkih mjera nakon mraza ili drugih ekstremnih klimatskih uvjeta, primjena u kojima se postižu najbolji rezultati, olakšan je izbor preparata, a pravilnom primjenom moguće je ostvariti i značajne uštede sredstava za zaštitu bilja kao i traktorskog i ljudskog rada.

Prikupljeni meteorološki podaci pomoći će i u određivanju mikroklimatskih prilika određene lokacije, što će olakšati izbor vrsta, sorti i tehnologije uzgoja nekog mikroklimata.

Ukoliko želite pristupiti informacijama o najnovijim tehnologijama u poljoprivredi te modernom pristupu u poljoprivrednoj proizvodnji, kliknite ovdje.

Pratite nas također i na Facebook-u.

Izdvojeni sadržaj