DM i Ministarstvo poljoprivrede-natječaj za poticanje ekološke poljoprivrede

Stari voćnjak

Stari voćnjak

Dragi naši čitatelji, vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Obavještavamo Vas kako je poznati lanac drogerija u Hrvatskoj „DM“ otvorio natječaj pod krilaticom: “….jer najbolje dolazi iz prirode!“. 

Natječaj je otvoren povodom Međunarodne godine obiteljske poljoprivrede. Na natječaj u trajanju od 10. veljače pa do 31. ožujka mogu se prijaviti sva obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja jesu ili imaju u planu tokom 2014. i 2015. godine ući u proces ekološke poljoprivredne proizvodnje. Obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja  budu odabrana u natječaju dobivaju marketinšku potporu koja se sastoji do razvoja etikete, ambalaže te stavljanja proizvoda na police u trgovinama DM-a. Prijave koje budu podnesene biti će ocijenjene od strane povjerenstva u sastavu predstavnika DM-a, ministarstva poljoprivrede i predstavnika PBZ Card-a.

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina izjavio je kako je ponosan na to da je dobio priliku da Ministarstvo podrži ovakav projekt jer tako pomaže ekološkim proizvođačima da se što bolje probiju i plasiraju na tržište. Tržište za ekološki proizvedene namirnice konstantno raste pa je ovo vrlo dobra prilika za domaće poljoprivrednike da razviju svoju proizvodnju i sudjeluju u zaštiti okoliša.

Ako ste zainteresirani za prijavu na natječaj kliknite na link ispod koji Vas vodi na službenu stranicu DM-a. Tamo klikom na gumb „Preuzmi“  možete pregledati pravila natječaja.

DM natječaj …jer najbolje dolazi iz prirode!

Izdvojeni sadržaj