EAFRD - 2

EAFRD - 2

PinovaDoc aplikacija i Pinova Meteo stanica mogu biti Vaši preko Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj

Vremena su teška i nabavka bilo koje opreme može se pokazati kao velik izazov za svakog poljoprivrednog proizvođača pa je svako sufinanciranje dobrodošlo. Stoga je sada pravo vrijeme da Vas podsjetimo i skrenemo Vam pažnju na Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj (EAFRD) čija Mjera 4 - Ulaganja u fizičku imovinu bi trebala biti raspisana do kraja ove godine.

Kroz Mjeru 4 biti će svima dostupno nekoliko desetaka milijardi eura u financijskom razdoblju od 2014. do 2020. godine. Najvažnija činjenica u svemu je ta što kroz tu Mjeru možete sufinancirati i naše proizvode, agrometeorološku stanicu Pinova Meteo i internet aplikaciju PinovaDoc pa stoga zašto dio tog silnog europskog novca ne bi bio utrošen i na Vaša ulaganju u poljoprivrednu proizvodnju?

Svaki poljoprivredni proizvođač svjestan je važnosti klimatskih uvjeta u i oko nasada ili polja. Točna mjerenja (mikro)klimatskih parametara važna su za više stavki poljoprivredne proizvodnje kao što je planiranje agrotehničkih mjera, precizno određivanje početka i obroka navodnjavanja ili pravovremeno provođenje mjera zaštite od biljnih bolesti i štetnika. To nikada nije bilo evidentnije kao ove godine kada smo bili svjedoci neočekivanim i nepredvidivim promjenama vremena. Isto tako ozbiljna poljoprivredna proizvodnja određenaa je Zakonima i Pravilnicima tako da je detaljna evidencija i kontrola od velike važnosti za profitabilnu i održivu poljoprivrednu proizvodnju u čemu Vam najbolje može pomoći Internet aplikacija PinovaDoc.

Najsofisticiranija stanica Pinova Meteo i internet aplikacija PinovaDoc spadaju u sufinanciranu opremu iz spomenutog fonda.  Sve što Vi morate napraviti je zatražiti od nas ponudu za određeni model stanice i/ili ponudu za korištenje naše aplikacije PinovaDoc, prijaviti stanicu i/ili aplikaciju kao cilj ulaganja i to je sve.

Više o Pinova Meteo stanici možete naći ovdje.

O mogućnostima PinovaDoc aplikacije pročitajte više ovdje.


Nijedan uspješan čovjek nikad se nije požalio na nedostatak prilika.

-- R. W. Emerson

Jedino se mogao požaliti na sve prilike koje nije iskoristio pa da ne bi kasnije i Vi žalili, javite nam se već sada i osigurajte svoju stanicu i aplikaciju i postanite uspješni!

Izdvojeni sadržaj