Sučelje PinovaDoc aplikacije

Sučelje PinovaDoc aplikacije

Pinova Doc - Internet i mobilna aplikacija za evidencije u agrarnoj proizvodnji

PinovaDoc aplikacija je prva internet aplikacija u Hrvatskoj razvijena od agronoma za poljoprivrednika kako bi mu olakšala vođenje evidencije poljoprivredne proizvodnje. Namijenjena je svima koji žele unaprijediti i kontrolirati poljoprivrednu proizvodnju.

Aplikacija je logistički podijeljena na više kategorija koje su međusobno povezane u jednu evidencijsku cjelinu kojom korisnik vodi kompletnu detaljnu evidenciju proizvodnog procesa. PinovaDoc pokriva sve - od evidencije ARKOD parcela, inventure nasada, evidencije mehanizacije, opreme i djelatnika pa do radova koji se u nasadu obavljaju.  Vinogradari i vinari imaju i zasebnu kategoriju kroz koju mogu pratiti kompletnu podrumsku evidenciju. Sve stavke proizvodnje sudjeluju u stvaranju financijske analize koja daje uvid u troškove, prihode i na kraju cijenu koštanja proizvedenog proizvoda. Isto tako korisnici imaju detaljan uvid u stanje repromaterijala na skladišta i količinski i financijski.

49 zakonskih obrazaca i izvještaja se automatski generira i preračunava iz unesenih podataka te su tako spremni za ispis i time štede velike količine vremena.

PinovaDoc je on-line aplikacija što znači kako instalacija nije potrebna, a ne morate voditi brigu ni oko verzija jer to sve mi radimo za Vas. Činjenica da je PinovaDoc aplikacija on-line znači da je dostupna 24/7 i svugdje. Jedini je uvjet veza na Internet.

Aplikaciju mogu koristiti svi proizvođači - voćari, vinogradari i vinari, ratari, povrćari, rasadničari, OPG-ovi, poljoprivredni obrti, poljoprivredne zadruge, velike i male tvrtke u sljedećim modelima proizvodnje: konvencionalna, integrirana, ekološka i GlobalGap. 

Uz internet aplikaciju, svi korisnici dobivaju i mobilnu verziju za Android pametne telefone i tablete kroz koju u svakom trenu možete imati pregled obavljene agrotehnike sa svim detaljima po agrotehničkoj mjeri. Tu je i Audio/video arhiva koja omogućava izradu slikovne i/ili glasovne poruke koja se direktno šalje u korisnički račun glavne PinovaDoc aplikacije i služi korisniku kao podsjetnik što treba odraditi.

Svi korisnici PinvoaDoc aplikacije, ako u svom vlasništvu imaju i našu Pinova Meteo agrometeorološku stanicu, mogu kroz jedan te isti račun imati prikazane i sve mjerene parametre s prognoznim modelima za predviđanje pojave biljnih bolesti, izračun evapotranspiracije i sume temperatura.


Važne poveznice: