O nama

    

Tvrtka PINOVA d.o.o. iz Čakovca bavi se razvojem, promocijom i prodajom proizvoda za poljoprivredu. U ponudi imamo mjerne instrumenate, agrometeorološke stanice, prskalice za herbicide, strojeve za voćarstvo i voćarsku opremu.

U Hrvatskoj  je mnogo tvrtki koje prodaju opremu i repromaterijal za poljoprivredu, ali  dobiti cjelovitu informaciju što je sve potrebno za određenu poljoprivrednu proizvodnju  i gdje se traženo može nabaviti nije lako.

Sadržaj na našim stranicama podijelili smo u dvije osnovne cjeline. Prvu kategoriju smo nazvali Baza znanja i tu možete naći osnovne  informacije o mnogim poljoprivrednim kulturama i osnove agrotehnike, te opis bolesti i štetnika.

 Druga kategorija je Katalog proizvoda  koji se sastoji od sljedećih podkategorija: Sredstva za zaštitu bilja, Poljoprivredna mehanizacija, Mjerni instrumenti, Alati i oprema u poljoprivredi i Nove tehnologije. 

U podkategoriji Sredstva za zaštitu bilja možete naći sve pesticide registrirane u Hrvatskoj, podjeljene na biološka sredstva, fungicide, insekticide, herbicide i sredstva za ostale namjene.

Vjerujemo da će te u Katalogu opreme i repromaterijala  pronaći i proizvode koji Vam trebaju.          

 

Pinova d.o.o.

Bana Josipa Jelačića 22c

40000 Čakovec

T. 040/499-425

F: 040/499-429

W. www.pinova.hr

E. pinova@pinova.hr

    marketing@pinova.hr

    agronom@pinova.hr