BIOPROFERT

Biological Professional Fertilizer

Prirodno i sigurno za okoliš!
NOVI PROIZVOD NA TRŽIŠTU!

 

Prednosti BioPROFERT®-a u odnosu na druga gnojiva:

  • povećava otpornost na hladnoću, mraz, sušu i vrućinu
  • lako se apsorbira preko lista i korjena biljke i povećava fotosintezu
  • omogućava raniju berbu
  • stimulira boje i prirodne okuse voća i povrća

Djelovanje:

Apsorbiranjem BioPROFERT®-a preko lista i korjena u kratkom vremenu biljka reagira povećanjem metaboličnog rasta i povećanjem sadržaja antifriz aminokiselina, proteina, šećera, ulja, vitamina i minerala.


Sastav:

BioPROFERT® sadrži Thiobacillus spp. bakterije i 60 prirodnih minerala.
Poprskati atomiziranu maglicu preko cijele biljke dok se sve ne potroši. Kako bi se poboljšala kvaliteta i prinos primijeniti pri cvatnji i nastaviti prskati svakih 15 dana. Uvijek razrijediti BioPROFERT® s nekloriranom vodom za sve aplikacije. BioPROFERT® će imati različiti efekt na različitim biljkama te će pomoći biljci da uspostavi prirodan proces apsorpcije prirodnih hranjiva iz tla i zraka. BioPROFERT® je prirodni poboljšivač i regulator procesa rasta biljke. Koncentrirani BioPROFERT® ima pH vrijednost ~2 što je kiselo i ne smije se miješati sa  kemikalijama i pesticidima s pH većim od 7 ili sa močivima jer će doći do blokade opreme za puverizaciju pa će BioPROFERT® izgubiti efekt.

Izaberite mirno vrijeme za primjenu BioPROFERT®-a. Osim ako poslije primjene ne padne jaka kiša, BioPROFERT® će pružiti zaštitu biljci nakon 6 sati. Za najbolju zaštitu primijeniti BioPROFERT® dva dana prije niskih ili visokih temperatura, a za dobru zaštitu bar jedan dan prije, kada će ga biljka apsorbirati u roku 6 sati.

 

PAKIRANJE: 1,0 lit i 20,0 lit