Fitopromet d.o.o. Finoteka
Kontaktni insekticidi

Kontaktni insekticidi

za insekte koji grizu i žvaču lišće ili druge djelove biljke.

Kontaktni insekticidi

Kontaktni insekticidi djeluju na štetnika izravno svojim dodirom.

ACTELLIC 50 EC

Actellic je insekticid i akaricid za suzbijanje štetnika u voćarstvu, vinogradarstvu, ratarstvu i povrtlarstvu te u praznim skladištima poljoprivrednih proizvoda kao i na uskladištenoj pšenici i kukuruzu.
 

ALVERDE

Alverde je kontaktni insekticid namjenjen za suzbijanje krumpirove zlatice u krumpiru.

ASTRO

Astro je kontaktni insekticid namjenjen suzbijanju štetnika u voćarstvu, vinogradarstvu te ratarskim usjevima.
 

AVAUNT 15 SC

Avaunt 15 SC je kontaktni insekticid koji se korisit za suzbijanje štetnika u vinogradarstvu.
 

BATURAD WP

Baturad WP je biološki selektivni kontaktni insekticid za suzbijanje gusjenica štetnih vrsta leptira (Lepidoptera). Primjenjuje se u šumarstvu, voćarstvu, maslinama, vinogradarstvu, povrtlarstvu i na ukrasnom bilju.


 

BETA-BAYTHROID EC 025

Beta-baythroid EC 025 je kontaktni insekticid za suzbijanje štetnih kukaca u ratarskim usjevima, povrtnim kulturama, voćkama, vinovoj lozi i hmelju.

BIJELO ULJE

Bijelo ulje je kontaktni insekticid-akaricid.Primjenjuje se za zimsko/ljetna tretiranja višegodišnjih nasada u svrhu suzbijanje brojnih štetnika te suzbijanje lisnih ušiju u sjemenskom krumpiru.Koristi se i kao okvašivač za poboljšanje učinka herbicida
 

CALLIFOS 48 EC

Callifos 48 EC je kontaktni insekticid izrazito dubinskog djelovanja. Primjenjuje se za suzbijanje brojnih štetnika u strnim žitaricama,šećernoj repi,duhanu i krumpiru te za suzbijanje zemljišnih štetnika.


 

DECIS 2,5 EC

Decis 2,5 EC kontaktni insekticid za suzbijanje štetnika u voćarstvu, vinogradarstvu, krumpiru, uljanoj repici i pšenici.

DEGESCH PLOČE (TRAKE)

DEGESCH je insekticid-fumigant za suzbijanje skladišnih štetnika formuliran u obliku ploča ili traka.

DETIA GAS-EX P (PELETE)

DETIA GAS-EX P (PELETE) DETIA GAS-EX P (PELETE) su insekticid-fumigant  za suzbijanje skladišnih štetnika ( štetnih kornjaša, moljaca i grinja) na uskladištenim zrnatim poljoprivrednim proizvodima, u duhanu  te u praznim skladištima i mlinovima.

DETIA GAS-EX T (TABLETE)

DETIA GAS-EX T (TABLETE) je insekticid-fumigant  za suzbijanje skladišnih štetnika ( štetnih kornjaša, moljaca i grinja) na uskladištenim zrnatim proizvodima, uskladištenom duhanu te praznim skladištima i mlinovima.
 

DIREKT

Direkt je insekticid dodirnog (kontaktnog) i želučanog djelovanja. Uništava ličinke i odrasle oblike insekata (imaga). Ima dobro početno i dovoljno trajno djelovanje.odliku je se širokim spektrom djelovanja  u vrlo malim koncentracijama.
 

DURSBAN E-48

Dursban E-48 jekontaktno-želučani orgaofosforni insekticid namjenjen suzbijanju štetnika u voćarstvu i ratarstvu te ličinki štetnika u tlu.
 

DURSBAN G-7,5

Dursban G-7,5 je zemljišni kontaktni, organofosforni insekticid namijenjen za suzbijanje štetnih kukaca u tlu.

FASTAC 10 SC

Fastac 10 SC  je kontaktni-želućani insekticid iz skupine piretroida namijenjen za suzbijanje štetnih kukaca u voćnjacima; vinogradima; ratarskim kulturama; kupusnjačama te zaštičenim prstoriima.
 

FORCE 1,5 G

Force 1,5 G je zemljišni insekticid sa kontaktnim, inhalacionim i želučanim djelovanjem za suzbijanje štetnih insekata u ratarstvu (šećernoj repi, suncokretu, kukuruzu) i povrćarstvu.
 

KALINOREL D EC

Kalinorel D  je kontaktni insekticid koji se primjenjuje za suzbijanje štetnika u nasadima jabuka i krušaka te ratarskim usjevima.
 

KARATE ZEON

Karate Zeon je insekticid za suzbijanje štetnika u strnim žitaricama, uljanoj repici, šećernoj repi, vinogradarstvu i voćarstvu.
 

KARIS

Karis je kontaktno-želučani insekticid iz skupine piretroida namijenjen za suzbijanje štetnih kukaca u pšenici, ječmu,šećernij repi, uljanoj repici, vinovoj lozi i jabuci.

KENYATOX VERDE

Kenyatox verde je insekticidni koncentrat od prirodnog piretrina za uništavanje lisnih uši, resičara i štitastih moljaca na ukrasnim biljkama na otvorenom i u rasadniku.

KING

King je insekticid sa kontaktnim i želučanim djelovanjem. Primjenjuje se za suzbijanje brojnih štetnika u voćarstvu, vinpgradarstvu, povrćarstvu, zaštićenim prostorima, ratarstvu te šumarstvu.
 

K-OTHRINE SC 25

K-Othrine SC 25 se koristi za suzbijanje širokog spektra štetnih insekata u domaćinstvima, industriji, javnim objektima, skladištima.
 

LASER

Laser je  kontaktno-želučani insekticid iz skupine naturalita namijenjen za suzbijanje štetnih kukaca u krumpiru, jabuci, vinovoj lozi te paprici, rajčici, krastavcima i gerberima u zaštićenom prostoru.
 

LINO

Lino je nesistemični insekticid sa kontaktnim, želučanim i respiratornim djelovanjem na brojne insekte na voćkama, vinovoj lozi, pšenici, uljanoj repici te kupusu.
 

Prva stranicaPrethodna stranica1/2Sljedeća stranicaZadnja stranica

Web development i hosting: softwise.hr / ictmedia.hr