Totalni herbicidi

Totalni herbicidi nisu selektivni te uništavaju svu tretiranu floru.

TORDON 22 K

TORDON 22 K je sistemični totalni herbicid-arboricid namijenjen za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih širokolisnih korova na nepoljoprivrednim zakorovljenim površinama.

BASTA 15

BASTA 15 je totalni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih korova u vinogradima viših uzgojnih oblika i voćnjacima jezgričavih i koštićavih voćaka (osim breskve) starijima od dvije godine, za desikaciju suncokreta te suzbijanje korava na nepoljoprivrednim površinama.

HERKULES 480 SL

HERKULES 480 SL je sistemični ne selektivni herbicid namijenjen za suzbijanje višegodišnjih korova s dubokim korijenom, rizomima i gomoljima, te jednogodišnjih travnih i širokolisnih korova primjenjiv na poljoprivrednim i nepoljoprivrednim površinama.

CIDOKOR

CIDOKOR je neselektivni sistemični herbicid za suzbijanje višegodišnjih korova s dubokim korijenom-rizomima-gomoljima te jednogodišnjih travnih i širokolisnih korova uz primjenu na polioprivrednim i nepoljoprivrednim površinama.

GLYPHOGAN 480 SL

Glyphogan 480 SL je neselektivni sistemični herbicid širokog spektra djelovanja za suzbijanje nepoželjne vegetacije na poljoprivrednim i nepoljoprivrednim zemljištima

OXALIS

OXALIS je namijenjen za suzbijanje sjemenskih travnih i širokolisnih, te višegodišnjih zeljastih i drvenastih korova na nepoljoprivrednim površinama te voćnjacima i vinogradima visokih uzgojnih oblika.

OURAGAN SYSTEM 4

Ouragan System 4 je totalni, sistemični herbicid za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih širokolisnih i uskolisnih korova.

REGLONE FORTE

Reglone Forte je totalni herbicid koji se primjenjuje za desikaciju nekih ratarskih kultura te za umjereno suzbijanje korova u voćnjacima i vinogradima( viši uzgojni oblici ).

Najnovije objave