Kontaktno - sistemični herbicidi

STARANE 250

STARANE 250 je kontaktno - sistemični herbicid namijenjen je za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih širokolisnih korova u žitaricama, kukuruzu, voćnjacima jezgričavog voća, pašnjacima i livadama te luku iz lučice.

TORNADO

Tornado je selektivan kontaktno-translokacijski herbicid za suzbijanje uskolisnih i širokolisnih korova u pšenici i u ječmu. Također se može rabiti i u ostalim žitaricama.

TENA

TENA je kombinirani herbicid za suzbijanje jednogodišnjih travnih i većine jednogodišnjih širokolisnih korova uključujući i one otporne na hormonalne herbicide.Primjenjuje se u ozimim žitaricama.

PLATEEN WG 41,5

PLATEEN WG je kombinirani herbicid primjenjiv u soji i krumpiru za suzbijanje jednogodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova.

AFALON DISPERZIJA

Afalon disperzija namijenjena je za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova u mrkvi, kukuruzu, soji i suncokretu.

AKRIS

Akris je namijenjen za suzbijanje jednogodišnjih (sjemenskih) uskolisnih i širokolisnih korova u kukuruu za zrno i silažu.

ARRAT

Arrat je namijenjen za suzbijanje širokolisnih korova u jarim i ozimim žitaricama ( pšenici i ječmu ).

COUGAR

Cougar je kombinirani herbicid za suzbijanje jednogodišnjih travnih i širokolisnih korova u mekim sortama ozime pšenice i ozimom ječmom bez podusjeva.

FEDETO OF

FEDETO OF je kombinirani herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova u šećernoj repi.

HUSSAR

Hussar je kontaktno-sistemični herbicid za suzbijanje korova u ozimim i jarim žitaricama ( ječam, pšenica ).

LIRA

LIRA je selektivni sistemično-kontaktni herbicid za suzbijanje širokolisnih korova u šećernoj repi, merkantilnom kukuruzu, ozimoj uljanoj repici te ozimoj i jaroj pšenici i ječmu.

LONTREL 300

LONTREL 300 je selektivni, kontaktno sistemični herbicid  namijenjen za suzbijanje širokolisnih korova u šećernoj repi, merkantilnom kukuruzu, ozimoj uljanoj repici, luku iz lučice te ozimoj i jaroj pšenici i ječmu.

MAISTER OD

MaisTer OD je kombinirani herbicid za suzbijanje jednogodišnjih travnih i širokolisnih korova u kukuruzu za zrno i silažu.

PRIMEXTRA TZ GOLD 500 SC

PRIMEXTRA TZ GOLD 500 SC namijenjen je za suzbijanje jednogodišnjih travnih te jednogodišnjih širokolisnih korova u kukuruzu za zrno i silažu.

PYRAMIN WG

PYRAMIN WG je selektivni zemljišni kontaktno sistemični herbicid namijenjen za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova u šećernoj repi, stočnoj repi i cikli.

INTER OFF

NTER OFF je kombinirani herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova u  šećernoj repi.        

LUMAX

Lumax je selektivni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova u kukuruzu za zrno i silažu.

Najnovije objave