Kontaktni herbicidi

Kontaktni herbicidi oštečuju biljne organe na mjestu dodira sa sredstvom (potrebna dobra aplikacija).

AFALON

Afalon je rezidualni i kontaktni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih  korova u kukuruzu, soji, suncokretu, mrkvi i krumpiru.

DOST 330 EC

DOST 330 EC je selektivni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih uskolisnih i pojedinih širokolisnih korova u fazi nicanja. Zbog toga se prska po tlu nakon sjetve (sadnje), a prije nicanja korova.Primjenjiv je u ratarstvu, povrtlarstvu te jagodama.

BASAGRAN SUPER

Basagran Super namijenjen je za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova i za smanjenje zakorovljenosti nekim višegodišnjim širokolisnim korovima u grašku i kukuruzu.

CAMBIO

CAMBIO je namijenjen za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova i smanjenje zakorovljenosti nekim višegodišnjim širokolisnim korovima u kukuruzu za zrno i silažu ( bez podusjeva ).

GALIGAN 240 EC

Kontaktno rezidualni herbicid GALIGAN 240 EC namijenjen je za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih te nekih višegodišnjih korova u kupusu, suncokretu, vinovoj lozi i luku.

PLEDGE 50 WP

Herbicid za suzbijanje širokog spektra širokolisnih korova i dijela uskolisnih korova.Primjenjuje se u kukuruzu za zrno i silažu. suncokretu te u vinogradima.

GOAL

GOAL je kontaktni i zemljišni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova u suncokretu, luku iz sjemena i lučica, kupusu, voćnjacima i vinogradima.

METRIPHAR

METRIPHAR je selektivni zemljišni i kontaktni herbicidi za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova, a smanjuju i brojnost nekih travnih korova u soji, krumpiru, rajčici i etabliranoj lucerni.

Najnovije objave