Sistemični fungicidi

SISTEMIČNI fungicidi su translokacioni i oni se kreću kroz biljku uzlaznim i silaznim tokom, što im omogučava KURATIVNO djelovanje tj. suzbijanje patogena (gljive) nakon ostvarene infekcije.

TOPAS 100 EC

TOPAS 100 EC je sistemični fungicid iz skupine triazola namijenjen je za suzbijanje pepelnice vinove loze i pepelnice jabuke.  

SCORE 250 EC

SCORE 250 EC sistemični fungicid iz skupine triazola namijenjen za suzbijanje bolesti jabuke (krastavost ploda i lista jabuke, pepelnica jabuke).

SWITCH 62,5 WG

SWITCH 62,5 WG je kombinirani sistemični fungicid namijenjen za suzbijanje sive plijesni na vinovoj lozi i jagodama.

ACROBAT MZ

Acrobat MZ je sistemik za suzbijanje plamenjače vinove loze, krumpira i krastavca.

ALIETTE FLASH

Aliette Flash je sistemični fungicid sa preventivnim i kurativnim djelovanjem namenjen za suzbijanje uzročnika plamenjače.

AVI

AVI WG  je sistemični fungicid preventivnog i kurativnog djelovanja na uzročnike biljnih bolesti na tikvenjačama, hmelju, salati, jagodana i ukrasnom bilju.

BELLIS

Belis je sistemični fungicid namjenjen za suzbijanje uzročnika krastavosti ploda jabuke i pepelnice jabuke.

CANTUS

ANTUS je sistemični fungicid iz skupine piridin-karboksamida namijenjen za suzbijane sive plijesni vinove loze.

CARAMBA

CARAMBA je sistemični fungicid iz skupine triazola namijenjena za suzbijanje bolesti na ozimoj pšenici, ozimom ječmu i uljanoj repici.

FALCON EC 460

Falcon EC 460 sistemični fungicid s kurativnim djelovanjem te se primjenjuje za zaštitu pšenice i ječma  od brojnih uzročnika bolesti te pepelnice vinove loze.

FOLICUR EW 250

Folicur EW 250 je sistemični fungicid za primjenu na pšenici, ječmu, raži, zobu, suncukretu, vinovoj lozi te uljanoj repici.

FORUM STAR

FORUM STAR je kombinirani sistemični fungicid namijenjen za suzbijanje peronospore i sive plijesni vinove loze.

OPUS TEAM

OPUS TEAM je kombinirani sistemični fungicid namijenjen je za suzbijanje bolesti pšenice, ječma i šećerne repe.

TILT 250 EC

TILT 250 EC je sistemični fungicid s preventivnim djelovanjem namijenjen je za suzbijanje bolesti pšenice ječma i vinove loze.

DIFCOR

DIFCOR je sistemični fungicid koji se koristi za suzbijanje biljnih bolesti na jabuci ( fuzikladij i pepelnica ) a u zemljama EU primjenjuje se i za suzbijanje uzroćnika bolesti na mnogim povrtnim kulturama.

DOMARK 40 ME

DOMARK 40 ME je sistemični fungicid koji se koristi se u vinogradarstvu za suzbijanje pepelnice vinove loze (Uncinula necator).

EMINENT 125 EW

EMINENT 125 EW  je  sistemični fungicid namjenjen suzbijanju biljnih bolesti u šećernoj repi.

EQUATION PRO

EQUATION PRO je kombinirani lokal-sistemični fungicid a koristimo ga za suzbijanje uzročnika plamenjače na krumpiru, rajčici i vinovoj lozi.

FANTIC F

FANTIC F je kombinirani, sistemično-kontaktni fungicid za suzbijanje biljnih bolesti na vinovoj lozi.

FANTIC M

FANTIC M je kombinirani, sistemično-kontaktni fungicid za suzbijanje uzročnika plamenjače na: vinovoj lozi, luku, rajčici i krumpiru.

INDAR 5 EW

Indar 5 EW je sistemični fungicid s kurativnim i eradikativnim djelovanjem na uzročnika pjegavosti lista i krastavosti plodova jabuke i kruške ( fuzikladij ) te pepelnice jabuke.

PROPLANT

PROPLANT je sistemični fungicid koji se koristi za suzbijanje uzročnika plamenjače na krastavcima, papriki te uzročnika polijeganja gerbera i uzročnika polijeganja rasada.

SYSTHANE 24 E

SYSTHANE 24 E je sistemični fungicid s preventivnim, kurativnim i eradikativnim djelovanjem protiv širokog spektra gljivičnih bolesti u vinogradarstvu, voćarstvu, povrćarstvu te ukrasnom bilju.

ARTEA PLUS

Artea Plus je kombinirani sistemični fungicid za suzbijanje bolesti u ratarstvu i šumarstvu.

Najnovije objave