Kontaktno - sistemični fungicidi

BUMPER 25 EC

Bumper je fungicid širokog spektra djelovanja a suzbija najvažnije bolesti u pšenici, ječmu, vinovoj lozi i ukrasnom bilju.

DUETT ULTRA

DUETT ULTRA je kombinirani  fungicid namijenjen je za suzbijanje bolesti pšenice i ječma (pepelnice, smeđe pjegavosti lista i pljevica, hrđe, sive i mrežaste pjegavosti ) te pjegavost lista šećerne repe.

NIMROD 25 EC

NIMROD 25 EC je preventivni i sistemični fungicid za suzbijanje pepelnica na jabukama, krastavcima, lubenicama i dinjama.

RIDOMIL GOLD PLUS 42,5 WP

RIDOMIL GOLD PLUS 42,5 WP je kombinirani fungicid namijenjen za suzbijanje peronospore vinove loze.

SIGNUM

SIGNUM je kombinirani fungicid namijenjen za suzbijanje bolesti na koštičavom voću, jagodama, papriki, rajčici, krumpiru, mrkvi, salati glavatici, kupusnjačama te luku.

ZATO 50 WG

Zato 50-WG je lokalni sistemični fungicid sa preventivnim i kurativnim djelovanjem (kombinirani) namenjen za suzbijanje uzročnika  krastavosti ploda, pepelnice i skladišnih bolesti  jabuke.

ZATO PLUS

ZATO PLUS je kombinirani, sistemično preventivni fungicid koji se upotrebljava za suzbijanje bolesti na jabukama i kruškama ( pepelnica i fuzikladij ).

ANTRACOL COMBI WP 76

Antracol combi WP 76 kombinirani fungicid namjenjen za suzbijanje uzročnika plamenjače vinove loze i krumpira te suzbijanje uzročnika crveni paleži i crne pjegavosi vinove loze.

CABRIO TOP

CABRIO TOP kombinirani, sistemično preventivni fungicid namijenjen  je za suzbijanju bolesti vinove loze ( pepelnice i  peromospore ).

CHORUS 75 WG

CHORUS 75 WG je kontaktni i sistemični fungicid namijenjen za suzbijanje uzročnika bolesti krastavosti plodova jabuke, sive plijesni vinove loze i paleži cvjetova i sušenja grančica kod višnje.

COLLIS

COLLIS je  kombinirani,  preventivni fungicid sistemičnog učinka namijenjen za suzbijanje uzročnika pepelnice kod vinove loze.

IMPACT 25 SC

IMPACT 25 SC je kontaktni i sistemični fungicid za suzbijanje biljnih bolesti na ratarskim kulturama ( žitaricama; šećernoj repi )

MIKAL FLASH

MIKAL FLASH je kombinirani  fungicid za suzbijanje bolesti vinove loze (peronospora, crna pjegavost rozgve).

PREVICUR ENERGY

PREVICUR ENERGY je  kontaktno sistemični fungicid za suzbijanje uzročnika plamenjače krastavaca (Pseudoperonospora cubensis) te plamenjače paprike (Phytophthora capsici).

PROSARO 250 EC

PROSARO 250 EC je kontaktno - sistemični fungicid za suzbijanje različitih uzročnika bolesti na pšenici i ječmu.

VIVANDO

VIVANDO je lokalnosistemični fungicid translaminarnog kretanja, preventivnog i kurativnog učinka namijenjen za suzbijanje pepelnice na vinovoj lozi, Uncinula necator.

CHROMODIN S-65

Chromodin S–65  je preventivni i kurativni fungicid lokalne sistemičnosti namijenjen za suzbijanje bolesti jezgričavog i koštičavog voća.

CONTROLAN

CONTROLAN je kombinirani preventivno - kurativni fungicid namijenjen za suzbijanje bolesti usjeva pšenice i ječma.

LAMARDOR 400 FS

Lamardor 400 FS  se koristi kao kontaktno - sistemični fungicid za suzbijanj biljnih bolesti koje se prenose sjemenom kod pšenice, ječma, raži, zobi.

MIKAL PREMIUM F

Mikal premium F je kombinirani fungicid koji se koristi za suzbijanje uzročnika peronospore i crne pjegavosti rozgve vinove loze (Plasmopara viticola, Phomopsis viticola).

NATIVO 75 WG

Nativo WG 75 je kombinirani fungicid a koristi se za suzbijanje uzročnika bolesti vinove loze.

PICTOR

PICTOR je kombinirani sistemično-kontaktni fungicid namijenjen za suzbijanje bolesti u suncokretu i uljanoj repici.

POSTALON 90 SC

POSTALON 90 SC je kombinirani sistemično-kontaktni fungicid namijenjen je za suzbijanje pepelnice na vinovoj lozi.

RIAS 300 EC

RIAS 300 EC je kombinirani kontaktno sistemični fungicid namijenjen za suzbijanje bolesti šećerne repe i ozime pšenice.

Najnovije objave