PinovaDoc za vinogradare i vinare

Za vinogradare i vinare aplikacija PinovaDoc omogućuje ono što rijetko koja druga aplikacija nudi, a to je vođenje kompletne podrumske evidencije koja je napravljena prema trenutno važećim Zakonima i Pravilnicima.

 

Vinogradarski dio vodi se kroz radove iz kojih se automatski popunjavaju Zakonom propisani obrasci za gnojidbu i berbu i evidencijski listovi o uporabi sredstava za zaštitu bilja s automatskim izračunavanjem količine aktivnih tvari na određenu parcelu ili na hektar.

No, najvažniji dio je evidentiranje tenologije proizvodnje vina. Osnovno je da se najprije upišu svi podrumi i posude koje podrumi sadrže. Sama tehnologija se prati unosom pojedinih enoloških postupaka (prešanje, pretok, otpis, kupažiranje itd.).

Kroz podkategoriju Postupci po vinu omogućeno je odabrati određeno vino i vidjeti kompletnu tehnologiju i sve postupke koji su na njemu odrađeni. Tu evidenciju moguće je ispisati.

PinovaDoc omogućuje pregled stanja podruma na točno određeni datum, što znači da možete pogledati podatke o tehnologiji i nekoliko godina unatrag.

Obzirom da vinari, kao i svi drugi poljoprivredni proizvođači moraju ispunjavati zakonsku regulativu u smislu raznih izjava, PinovaDoc aplikacija ima trenutno implementirane Izjava o berbi, Izjava o proizvodnji i Izjava o zalihama vina koje se automatski generiraju prema unesenim podacima.

Izdvojeni sadržaj