PinovaDoc aplikacija

PinovaDoc je Internet aplikacija za poljoprivrednike koja služi za kompletno evidentiranje i nadzor poljoprivredne proizvodnje. Nastala je na temelju iskustva i znanja domaćih programera, a pod vodstvom agronoma s dugogodišnjim praktičnim iskustvom u proizvodnji.

 

Napravljena je s idejom da se poljoprivrednim proizvođačima olakša vođenje ukupne evidencije o poljoprivrednoj proizvodnji. Prilagođena je za voćare, ratare, vinogradare, vinare, povrtlare i za sve modele proizvodnje - konvencionalna, integrirana, ekološka, GlobalGAP. U svakom trenutku ima se uvid u vlastito poslovanje i proizvodnju.

Aplikacija korisniku omogućava da umjesto hrpe papira, bilježnica i rokovnika sve bilježene podatke ima na jednom mjestu:

  • jasne,
  • povezane,
  • sigurno i uredno spremljene,

Postoji mnogo načina za prognoziranje i mjerenje profitabilnosti, od vođenja evidencija na komadiću papira do unosa podataka u komplicirane tablice. To je jedan od razloga zašto smo napravili aplikaciju za jednostavan unos podataka na sigurno i uvijek dostupno mjesto. Više se nikada ne trebate zapitati gdje ste ostavili bilježnicu ili se moliti da vam se računalo opet ne sruši. Dokle god imate pristup Internetu, Vaše informacije su tu kad ih zatrebate.

 

10 razloga za korištenje PinovaDoc aplikacije

Razloga za korištenje PinovaDoc sustava ima puno više od 10. Opća praktičnost, zadovoljavanje pravne regulative i digitalizacija sve siline dokumentacije sigurno su neki važni razlozi zašto se odlučiti za PinovaDoc.

1. Evidencije proizvodnje po svim Arkod parcelama

2. Usklađenost sa zakonskom regulativom

3. Ušteda vremena automatskim generiranjem obrazaca

4. Bez instalacije, bez programa, bez servera

5. Dostupnost podacima s bilo kojeg računala ili lokacije

6. Jednostavan ispis svih evidencija

7. Kompletne evidencije u ratarskoj, voćarskoj, vinogradarsko-vinarskoj i povrtlarskoj proizvodnji

8. Financijska analiza

9. Jednostavnost korištenja

10. Pristupačna cijena

PinovaDoc za voćare

Bez obzira koju voćnu vrstu uzgajali od voćara se očekuje da se drže i ispunjavaju sve zakonske obaveze vezano za zaštitu, gnojidbu i ostale agrotehničke mjere koje obavljaju u svojim nasadima.

PinovaDoc za vinogradare i vinare

Za vinogradare i vinare aplikacija PinovaDoc omogućuje ono što rijetko koja druga aplikacija nudi, a to je vođenje kompletne podrumske evidencije koja je napravljena prema trenutno važećim Zakonima i Pravilnicima.

PinovaDoc za ratare

Ratari kao i drugi poljoprivredni proizvođači obavezni su voditi određene evidencije o raznim agrotehničkim mjerama koje obavljaju na svojim poljima kroz sezonu.

Najnovije objave