Pinova Meteo za vinogradare

Mnogo je problema i dilema sa kojima se susrećete u svakodnevnom radu. PinovaMeteo stanica dati će Vam odgovore na mnoga pitanja. Dobiti ćete korisne informacije uz koje će rizici u proizvodnji biti značajno manji.

U zaštiti od bolesti i štetnika mnogi od Vas se oslanjaju na svoje vlastito iskustvo ili se zaštita provodi po općenitim preporukama. U oba slučaja, u nekim godinama, događaju se greške. Da bi ste izbjegli te greške ili da bi nakon učinjene greške znali što ste točno pogriješili potrebna Vam je PinovaMeteo stanica. Stanica će, između ostalog, zabilježiti svaku moguću primarnu ili sekundarnu infekciju peronosporom.

Dobiti ćete također informaciju kolika je opasnost od razvoja pepelnice, a moći ćete izračunati i sume efektivnih temperatura kako bi rok suzbijanja štetnika bio točan.

PinovaMeteo stanica naučiti će Vas kako i kada se razvijaju bolesti i štetnici u Vašem vinogradu.

Praćenjem svih mikroklimatskih prilika na Vašoj lokaciji dobiti ćete pokazatelje koji će Vam reći zašto određena sorta daje bolje ili lošije proizvodne rezultate.

Ukoliko želite pristupiti informacijama o najnovijim tehnologijama u poljoprivredi te modernom pristupu u poljoprivrednoj proizvodnji, kliknite ovdje.

Pratite nas također i na Facebook-u.

Izdvojeni sadržaj