Data loggeri

Data loggeri su elektronički uređaji koji  bilježe podatke (temperatura zraka, vlaga zraka, tlak zraka i dr.) tokom vremena.Dizajnirani su na način da  te podatke prikupljaju bilo s ugrađenim instrumentima ili putem senzora.To su uglavnom mali, prijenosni uređaji  koji se napajaju preko baterija a opremljeni su sa mikroprocesorom, internom memorijom za pohranu podataka te senzorima. Neki od tih uređaja rade preko software-skih programa te se analiza podataka koje prikupljaju prikazuje putem računala dok se neki koriste kao samostalni uređaji jer imaju lokalno sučelje (tipkovnica,LCD).

Naša ponuda satoji se od: senzora, software programa  te samostalnih data loger uređaja koji bilježe podatke o temperaruri  ili vlagi zraka.

Također nudimo i kompleksne uređaje (meteorološke stanice) koji bilježe sve važne parametre klime (unutarnja i vanjska temperatura zraka,relativna vlaga zraka,količine oborina,brzina i smjer vjetra, tlak zraka).

Microlab Windows software

Windows programska podrška za EC Microlog seriju data loggera.

EC650 Microlog

EC 650 Microlog data logger (Temperatura+Relativna vlaga zraka + 1 vanjski senzor)

EC700 Microlog

Microlog data logger (Temperatura+1 vanjski senzor)

Termohigrometar digitalni KLIMA LOGGER

Digitalni termohigrometar sa memorijom i mogučnošću bežičnog spajana do pet vanjsikih senzora na udaljenosti do 100 metara.

Bežični termo-higro senzor za KLIMALOGGER

Bežični senzor za spajanje na KLIMALOGGER.

Log32 USB data logger

Termohigro data logger sa memorijom za 32.000 mjerenja. U sklopu dolazi i programska podrška za oobradu podataka na osobnom računalu.

Bežični termo senzor za KLIMALOGGER

Bežični senzor za spajanje na KLIMALOGGER.

Vanjski senzor temperature za EC650 ili EC700

Vanjski senzor temperature za EC650 ili EC700

LOG100 - data logger za temperaturu

LOG100 data logger je odlično dizajniran proizvod za mjerenja temperature u proizvodnji, transportu ili skladištenju određenih proizvoda. Otporan je na vlagu prema IP65 standardu. Visoke preciznosti i raznolike primjene.

LOG110 - data logger za temperaturu i relativnu vlagu zraka

LOG100 data logger je odlično dizajniran proizvod za mjerenja temperature i relativne vlage zraka u proizvodnji, transportu ili skladištenju određenih proizvoda. Visoke preciznosti i raznolike primjene.

Senzor temperature za LOG100-LOG110 3 metra

NTC-senzor na kablu za LOG100-LOG110 data loggere 

Senzor temperature za LOG100-LOG110 8 metra

NTC-senzor na kablu za LOG100-LOG110 data loggere 

DE-Graph Windows Software for Log100/110

DE-Graph Windows Software for Log100/110

Najnovije objave