Voćarske škare velike - Castellari

Zbog načina obrade protunoža imaju doživotnu garanciju od bilo kakvog loma protunoža. Profesionalne voćarske škare model M80 i M100 karakteriziraju kvalitetni noževi i kontranoževi koji su pogodni za obrezivanje svih vrsta biljaka. 

Kretanje uz pomoć poluge mehanizma u obliku slova "S" omogućuje rezanje grane do 45 mm promjera s minimalnim trudom i bez povratnog udarca na ruke i zglobove rezača. Posebna konstrukcija ovih škara omogučuje bolji omjer otvaranja ručki/sposobnosti rezanja.


Dolaze u 2 veličine: 80 i 100 cm. Ručke ovih škara su izrađene od ovalno oblikovanog ekstrudiranog aluminija koji može podnjeti maksimalne napore. Anodizirana obrada površine omogučava dugotrajnost. Dvije netoksične i protuklizne ručke kompletiraju ove škare. Nož i "S" dio škara sa piksom, izrađeni su  od čelika sa visokim postotkom ugljika i vruče su  kovani. Vruče kovani lagani alumnijski kontranož ima doživotno jamstvo protiv pucanja. Tretiranje  anodiziranjem povećava otpornost površina tijekom vremena.


Ove profesionalne škare teške su samo 1050 i 1210 gr. Baš kao i svi ostali alati za rezidbu koje proizvodi tvrtka CASTELLARI, i svi djelovi ovih škara su također potpuno zamjenjivi. Snažne i svestrane, profesionalne voćarske škare M80 i M100 su idealne za obrezivanje voćaka, maslina i u vrtlarstvu.


ModelDužinamasa
M8080 cm1050 gr.
M100100 cm1210 gr.


Za više o ponudi alata, kliknite ovdje.

Izdvojeni sadržaj