Katalog proizvoda

Pinova katalog proizvoda

 

U katalogu proizvoda Pinova Vam nudi:

 

  • strojeve za mehaniziranu poljoprivrednu proizvodnju. Ponuda se otvara klikom na kategoriju "Poljoprivredna mehanizacija",
  • raznoliku ponudu mjernih instrumenata ( mjerače temperature i vlage, instrumenti za analizu tla, za određivanje stupnja zrelosti voća i povrća te razne lupe povečala te instrumente za mjerenje u otopinama ). Opis i cijene pojedinih instrumenata nalaze se u kategoriji „Mjerni instrumenti“,
  • alate za rezidbu, opremu za berbu voća te cijepljenje, opremu za zaštitu od tuče, prskalice, rodenator nači ćete u kategoriji "Alati i oprema u poljoprivredi",
  • kategorija "Repromaterijal" nudi vam organska i mineralna gnojiva, veziva i druge proizvode.

Pinova Meteo za vinogradare

Mnogo je problema i dilema sa kojima se susrećete u svakodnevnom radu. PinovaMeteo stanica dati će Vam odgovore na mnoga pitanja. Dobiti ćete korisne informacije uz koje će rizici u proizvodnji biti značajno manji.

Velika kengur torba

Velika kengur torba za berbu jabuka.

Thiofer+Biofosfor

Tekuće biološko organsko gnojivo.

Microwipe

Kemijska motika za primjenu herbicida. Fiksna širina 20cm.

Velika kengur torba

Velika kengur torba za berbu jabuka.

Prognozni model za kovrčavost lista breskve

Uzročnik: gljiva Taphrina deformans   Biologija bolesti Kovrčavost lista breskve je najraširenija bolest breskve i može se naći u svim područjima u kojima se uzgaja breskva. Uzročnik je gljivica Taphrina deformans. Simptomi bolesti se znatno razlikuju ovisno o biljnom organu gdje se dogodi infekcija.

Zaštitni šilt za HerbiFLEX-4

100% zaštita od raznošenja – samo za model HERBIFLEX.

Pluk O Trak JUNIOR

Pluk O Trak je mehanizam za poluatomatiziranu berbu plodovitog voća (jabuke, kruške).

Prognozni model za krastavost jabuke

Uzročnik: gljiva Venturia inaequalis   Biologija bolesti Krastavost jabuke je najvažnija i najraširenija bolest na toj kulturi. Uzročnik je Venturia inaequalis, gljivica askomiceta. Anamorfi V. inaequalis su opisivani pod imenima Fusicladium dandriticum i Silocea pomi.

Plants Protector THIOFER plus PK

Složeno tekuće mineralno  fosforno- kalijevo biološko gnojivo.

Voćarske škare male Ergonomic

 Zahvaljujući neuobičajenom načinu reza i kovanoj kontraoštrici imaju doživotnu garanciju protiv loma.

Plants Protector THIOFER plus Cu

Tekuće organsko mineralno gnojivo sa dodatkom bakra.

Prognozni model za pepelnicu vinove loze

Uzročnik: gljiva Uncinula necator   Pepelnica vinove loze je jedna od najznačajnijih i najraširenijih gljivičnih oboljenja na vinovoj lozi. Uzročnik infekcije je gljivica po imenu Uncinula necator iako je prema literaturi preimenovana u Erysiphe necator (Cvjetković 2010.) i prva je bolest stranog podrijetla u Europi. Njezina pojava je prvi puta zabilježena nedaleko od Londona 1845. godine. Nedugo nakon toga (šest godina poslije) proširila se svim zemljama Sredozemlja. Kod nas je prvi puta zabilježena 1873. godine. Danas nanosi velike štete u svim predjelima u kojima se uzgaja vinova loza. U Hrvatskoj se javlja gotovo svake godine na području priobalja i na otocima, na kontinentalnom dijelu se isto pojavljuje, ali u manjoj mjeri. Štete osciliraju iz godine u godinu, a to isključivo ovisi u uspješnosti zaštite. Ako se radi o godini koja je povoljna za razvoj U. necator štete mogu doseći i 100%. Prema pokusima može se vidjeti da je urod na neprskanoj parceli bio težinski manji za 70% (Cvjetković 1970.). Prema tim pokazateljima evidentno je da vinova loza u Europi bez ljudske pomoći ne bi mogla opstati.

Voćarske škare male Taia

Tradicionalne škare sa dvije oštrice.

Odabir željenih senzora i potrebne konfiguracije

Osnovni model Pinova Meteo stanice sastoji se od: Centralne jedinice, Kišomjera, Senzora temperature i relativne vlažnosti zraka, Senzora vlage lista, Zaštitnog bijelog rebrastog kučišta za senzor temperature i rel. vlage zraka, Softvera za prijenos podataka i GPRS kartice za bežično slanje podataka, PinovaSoft računalne aplikacije za obradu i prikaz izmjerenih paremetara s prognoznim modelima za određenu kulturu, Fotonaponskog modula, Gornjeg i donjeg dijela stalka.

Pinova Meteo za ratare

Svaku kulturu koju proizvodite napadaju određene biljne bolesti i štetnici, a razvoj svih je vezan uz mikroklimatske prilike. PinovaMeteo stanica mjeri sve potrebne parametre koji će Vam olakšati donošenje odluke o potrebnoj primjeni pesticida.

PinovaDoc za vinogradare i vinare

Za vinogradare i vinare aplikacija PinovaDoc omogućuje ono što rijetko koja druga aplikacija nudi, a to je vođenje kompletne podrumske evidencije koja je napravljena prema trenutno važećim Zakonima i Pravilnicima.

Plants Protector THIOFER plus Fe

Tekuće organsko mineralno gnojivo sa dodatkom željeza.

Najnovije objave