Katalog proizvoda

Pinova katalog proizvoda

 

U katalogu proizvoda Pinova Vam nudi:

 

  • strojeve za mehaniziranu poljoprivrednu proizvodnju. Ponuda se otvara klikom na kategoriju "Poljoprivredna mehanizacija",
  • raznoliku ponudu mjernih instrumenata ( mjerače temperature i vlage, instrumenti za analizu tla, za određivanje stupnja zrelosti voća i povrća te razne lupe povečala te instrumente za mjerenje u otopinama ). Opis i cijene pojedinih instrumenata nalaze se u kategoriji „Mjerni instrumenti“,
  • alate za rezidbu, opremu za berbu voća te cijepljenje, opremu za zaštitu od tuče, prskalice, rodenator nači ćete u kategoriji "Alati i oprema u poljoprivredi",
  • kategorija "Repromaterijal" nudi vam organska i mineralna gnojiva, veziva i druge proizvode.

Plants Protector THIOFER plus Cu

Tekuće organsko mineralno gnojivo sa dodatkom bakra.

PinovaDoc za vinogradare i vinare

Za vinogradare i vinare aplikacija PinovaDoc omogućuje ono što rijetko koja druga aplikacija nudi, a to je vođenje kompletne podrumske evidencije koja je napravljena prema trenutno važećim Zakonima i Pravilnicima.

Prognozni model za kovrčavost lista breskve

Uzročnik: gljiva Taphrina deformans   Biologija bolesti Kovrčavost lista breskve je najraširenija bolest breskve i može se naći u svim područjima u kojima se uzgaja breskva. Uzročnik je gljivica Taphrina deformans. Simptomi bolesti se znatno razlikuju ovisno o biljnom organu gdje se dogodi infekcija.

Voćarske škare male Taia

Tradicionalne škare sa dvije oštrice.

BIOPROFERT

Biological Professional Fertilizer

Velika kengur torba

Velika kengur torba za berbu jabuka.

Plants Protector THIOFER plus NPK

Složeno tekuće mineralno dušično- fosforno- kalijevo biološko gnojivo sa sekundarnim hranjivom.

Plants Protector THIOFER plus Ca

Tekuće biološko organsko gnojivo

Frostbuster

Frostbuster je priključni stroj koji se koristi u zaštiti pojoprivrednih nasada od mraza. 

Plants Protector THIOFER plus Fe

Tekuće organsko mineralno gnojivo sa dodatkom željeza.

Prognozni model za plamenjaču vinove loze

Uzročnik: gljiva Plasmopara viticolaPlamenjača vinove loze jedna je od najučestalijih i najraširenijih oboljenja na toj kulturi. Gljivica Plasmopara viticola heterotalična je oomiceta koja prezimljuje kao oospora u otpacima lišća i u tlu. Uzročnik je uvezen u Europu iz Sjeverne Amerike vjerojatno na američkim Vitis vrstama koje su se tada masovno uvozile jer su se koristile kao podloga otporna na filokseru. U Europi se prvi puta pojavila 1874. godine, ali je opisana nekoliko godina kasnije 1878. godine nakon jačeg izboja u Francuskoj. Iz Francuske se proširila u ostale dijelove Europe koji imaju vinogradarske površine. U kontinentalnim dijelovima Hrvatske plamenjača se pojavila 1882. godine, a u Dalmaciji 1885. godine. S obzirom na podatke od Vossa iz 1880. godine plamenjača je na području Hrvatske vjerojatno postojala i ranije. Danas je ta bolest prisutna u svim dijelovima svijeta koji imaju tradiciju uzgoja vinove loze no postoje iznimke u nekim dijelovim Čilea, Afganistana te savezne države Kalifornije u SAD-u. Štete su bile velikih razmjera sve do formiranja prognoznih službi i napretka u razvoju novih sistemičnih fungicida kada su se štete znatno smanjile. Iako je ostvaren veliki napredak na području zaštite od te bolesti ipak postoje izravne štete koje iznose 3,4% u prosjeku, a variraju od 1-11,5% što uvelike ovisi o rasporedu oborina tijekom vegetacije (Izvor: Cvjetković, B. 2010.: Mikoze i pseudomikoze voćaka i vinove loze).

Voćarske škare male Ergonomic

 Zahvaljujući neuobičajenom načinu reza i kovanoj kontraoštrici imaju doživotnu garanciju protiv loma.

Električna pila POWERCOUP

Električna pila POWERCOUP

Biobor

Tekuće organsko mineralno gnojivo.

Plants Protector THIOFER plus NP

Tekuće biološko organsko gnojivo

Odabir željenih senzora i potrebne konfiguracije

Osnovni model Pinova Meteo stanice sastoji se od: Centralne jedinice, Kišomjera, Senzora temperature i relativne vlažnosti zraka, Senzora vlage lista, Zaštitnog bijelog rebrastog kučišta za senzor temperature i rel. vlage zraka, Softvera za prijenos podataka i GPRS kartice za bežično slanje podataka, PinovaSoft računalne aplikacije za obradu i prikaz izmjerenih paremetara s prognoznim modelima za određenu kulturu, Fotonaponskog modula, Gornjeg i donjeg dijela stalka.

Pinova Meteo za voćare

Osigurajte svojem voćnjaku najbolju brigu pravovremenim reagiranjem na mikroklimatske uvjete - bez obzira na vrstu nasada i voćne kulture. Proizvođači jabuka svake godine veliku borbu vode sa glavnim uzročnikom bolesti u svojim nasadima tj. sa krastavosti (fuzikladij).

PinovaDoc za ratare

Ratari kao i drugi poljoprivredni proizvođači obavezni su voditi određene evidencije o raznim agrotehničkim mjerama koje obavljaju na svojim poljima kroz sezonu.

Voćarske škare velike - Castellari

Zbog načina obrade protunoža imaju doživotnu garanciju od bilo kakvog loma protunoža. Profesionalne voćarske škare model M80 i M100 karakteriziraju kvalitetni noževi i kontranoževi koji su pogodni za obrezivanje svih vrsta biljaka. ​

Najnovije objave