Katalog proizvoda

Pinova katalog proizvoda

 

U katalogu proizvoda Pinova Vam nudi:

 

  • strojeve za mehaniziranu poljoprivrednu proizvodnju. Ponuda se otvara klikom na kategoriju "Poljoprivredna mehanizacija",
  • raznoliku ponudu mjernih instrumenata ( mjerače temperature i vlage, instrumenti za analizu tla, za određivanje stupnja zrelosti voća i povrća te razne lupe povečala te instrumente za mjerenje u otopinama ). Opis i cijene pojedinih instrumenata nalaze se u kategoriji „Mjerni instrumenti“,
  • alate za rezidbu, opremu za berbu voća te cijepljenje, opremu za zaštitu od tuče, prskalice, rodenator nači ćete u kategoriji "Alati i oprema u poljoprivredi",
  • kategorija "Repromaterijal" nudi vam organska i mineralna gnojiva, veziva i druge proizvode.

PinovaDoc za voćare

Bez obzira koju voćnu vrstu uzgajali od voćara se očekuje da se drže i ispunjavaju sve zakonske obaveze vezano za zaštitu, gnojidbu i ostale agrotehničke mjere koje obavljaju u svojim nasadima.

Odabir željenih senzora i potrebne konfiguracije

Osnovni model Pinova Meteo stanice sastoji se od: Centralne jedinice, Kišomjera, Senzora temperature i relativne vlažnosti zraka, Senzora vlage lista, Zaštitnog bijelog rebrastog kučišta za senzor temperature i rel. vlage zraka, Softvera za prijenos podataka i GPRS kartice za bežično slanje podataka, PinovaSoft računalne aplikacije za obradu i prikaz izmjerenih paremetara s prognoznim modelima za određenu kulturu, Fotonaponskog modula, Gornjeg i donjeg dijela stalka.

Voćarska pila preklopna

Voćarska pila SPE 18C 

Plants Protector THIOFER plus NK

Tekuće biološko organsko gnojivo

Plants Protector THIOFER plus NP

Tekuće biološko organsko gnojivo

Velika kengur torba

Velika kengur torba za berbu jabuka.

Plants Protector THIOFER plus Ca

Tekuće biološko organsko gnojivo

Pinova Meteo za ratare

Svaku kulturu koju proizvodite napadaju određene biljne bolesti i štetnici, a razvoj svih je vezan uz mikroklimatske prilike. PinovaMeteo stanica mjeri sve potrebne parametre koji će Vam olakšati donošenje odluke o potrebnoj primjeni pesticida.

Velika kengur torba

Velika kengur torba za berbu jabuka.

Voćarske škare male Ergonomic

 Zahvaljujući neuobičajenom načinu reza i kovanoj kontraoštrici imaju doživotnu garanciju protiv loma.

Undavina

Traktorska, nošena prskalica, sa rezervoarom od 60 litara. Undavina je namijenjena za održavanje herbicidnog pojasa u višegodišnjim nasadima, ponajviše u vinogradima i voćnjacima. 

Thiofer+Biofosfor

Tekuće biološko organsko gnojivo.

Pinova Meteo za voćare

Osigurajte svojem voćnjaku najbolju brigu pravovremenim reagiranjem na mikroklimatske uvjete - bez obzira na vrstu nasada i voćne kulture. Proizvođači jabuka svake godine veliku borbu vode sa glavnim uzročnikom bolesti u svojim nasadima tj. sa krastavosti (fuzikladij).

Frostbuster

Frostbuster je priključni stroj koji se koristi u zaštiti pojoprivrednih nasada od mraza. 

PinovaDoc za vinogradare i vinare

Za vinogradare i vinare aplikacija PinovaDoc omogućuje ono što rijetko koja druga aplikacija nudi, a to je vođenje kompletne podrumske evidencije koja je napravljena prema trenutno važećim Zakonima i Pravilnicima.

Plants Protector THIOFER plus PK

Složeno tekuće mineralno  fosforno- kalijevo biološko gnojivo.

Najnovije objave