Katalog proizvoda

Pinova katalog proizvoda

 

U katalogu proizvoda Pinova Vam nudi:

 

  • strojeve za mehaniziranu poljoprivrednu proizvodnju. Ponuda se otvara klikom na kategoriju "Poljoprivredna mehanizacija",
  • raznoliku ponudu mjernih instrumenata ( mjerače temperature i vlage, instrumenti za analizu tla, za određivanje stupnja zrelosti voća i povrća te razne lupe povečala te instrumente za mjerenje u otopinama ). Opis i cijene pojedinih instrumenata nalaze se u kategoriji „Mjerni instrumenti“,
  • alate za rezidbu, opremu za berbu voća te cijepljenje, opremu za zaštitu od tuče, prskalice, rodenator nači ćete u kategoriji "Alati i oprema u poljoprivredi",
  • kategorija "Repromaterijal" nudi vam organska i mineralna gnojiva, veziva i druge proizvode.

Pluk O Trak JUNIOR

Pluk O Trak je mehanizam za poluatomatiziranu berbu plodovitog voća (jabuke, kruške).

Velika kengur torba

Velika kengur torba za berbu jabuka.

Prognozni model za krastavost jabuke

Uzročnik: gljiva Venturia inaequalis   Biologija bolesti Krastavost jabuke je najvažnija i najraširenija bolest na toj kulturi. Uzročnik je Venturia inaequalis, gljivica askomiceta. Anamorfi V. inaequalis su opisivani pod imenima Fusicladium dandriticum i Silocea pomi.

Pinova Meteo za vinogradare

Mnogo je problema i dilema sa kojima se susrećete u svakodnevnom radu. PinovaMeteo stanica dati će Vam odgovore na mnoga pitanja. Dobiti ćete korisne informacije uz koje će rizici u proizvodnji biti značajno manji.

Voćarske škare male Universale

Udubljenje na oštrici smanjuje trenje, omogućava lakši pristup, te direktnim, čvrstim rezom na kovanoj aluminijskoj kontraoštrici doživotne garancije protiv loma eliminira povratni pokret na zglobu više od bilo kojih drugih škara Univerzalne škare za rezidbu drva do 32 mm debljine.

BIOPROFERT

Biological Professional Fertilizer

Prognozni model za kovrčavost lista breskve

Uzročnik: gljiva Taphrina deformans   Biologija bolesti Kovrčavost lista breskve je najraširenija bolest breskve i može se naći u svim područjima u kojima se uzgaja breskva. Uzročnik je gljivica Taphrina deformans. Simptomi bolesti se znatno razlikuju ovisno o biljnom organu gdje se dogodi infekcija.

Voćarske škare male Taia

Tradicionalne škare sa dvije oštrice.

Micro-Mantra (MC 10)

 nerazrijeđeni herbicid, aplikacije bez pritiska; ekstremno niske doze herbicida, minimalni rizik od drifta-za nisko djelovanje na okoliš visoka udobnost za korisnike; niska buka;  pogon na baterije

Frostbuster

Frostbuster je priključni stroj koji se koristi u zaštiti pojoprivrednih nasada od mraza. 

Pinova Meteo za ratare

Svaku kulturu koju proizvodite napadaju određene biljne bolesti i štetnici, a razvoj svih je vezan uz mikroklimatske prilike. PinovaMeteo stanica mjeri sve potrebne parametre koji će Vam olakšati donošenje odluke o potrebnoj primjeni pesticida.

Biobor

Tekuće organsko mineralno gnojivo.

PinovaDoc za ratare

Ratari kao i drugi poljoprivredni proizvođači obavezni su voditi određene evidencije o raznim agrotehničkim mjerama koje obavljaju na svojim poljima kroz sezonu.

Plants Protector THIOFER plus NP

Tekuće biološko organsko gnojivo

PinovaDoc za voćare

Bez obzira koju voćnu vrstu uzgajali od voćara se očekuje da se drže i ispunjavaju sve zakonske obaveze vezano za zaštitu, gnojidbu i ostale agrotehničke mjere koje obavljaju u svojim nasadima.

Prognozni model za bakterijsku palež jabuke

Izvor: CougarBlight model (Timothy J. Smith, Whashington State University, USA)   Bakterijska palež jabuke je jedna od najozbiljnijh i najopasnijih bolesti za voćnjake jabuke. Sa biološke strane potencijalno može uništiti kompletan voćnjak, a sa ekonomske napraviti ogromne ekonomske štete u vidu gubitka prinosa te posljedično novčanog gubitka.

Plants Protector THIOFER plus Mn

Tekuće biološko organsko gnojivo

Mala kengur torba

Mala kengur torba za berbu jabuka.

Najnovije objave