Nove tehnologije za podrumsku evidenciju

Nove tehnologije za podrumsku evidenciju

Početak radova u podrumu

Grožđe je obrano i isprešano što znači da se proizvodnja vina iz vinograda preselila u podrume gdje će se sav trud uložen u vinogradarski dio proizvodnje pretvoriti u vino.

Kompletan proces proizvodnje svaki proizvođač ima u glavi jer je to ne rijetko obiteljska tradicija (i tajna) koja seže generacijama u prošlost. No znate li koliko je točno grožđa prošlo kroz vašu prešu i dalo mošt? Znate li koliko točno mošta ima u kojoj posudi? Sve to pa do gotove boce vina može  se detaljno popratiti u našoj PinovaDoc aplikaciji dok će se na temelju unesenih informacija izjave o zalihama i ostali zakonski obrasci koje traže inspektori automatski generirati i popuniti te će biti spremni za ispis u nekoliko klikova mišem. To će Vam uštedjeti mnogo vremena koje bi inače potrošili na zamorno i dugotrajno popunjavanje dokumentacije.

Ako želite iz prve ruke vidjeti o čemu se radi i besplatno isprobati PinovaDoc aplikaciju ili se možda pridružiti nekima od poznatih vinara koji koriste našu aplikaciju slobodno nam pošaljite upit