PinovaDoc

PinovaDoc

PinovaDoc - Menadžment za poljoprivrednike

PinovaDoc je najmoćnija aplikacija za evidentiranje poljoprivredne proizvodnje na ovim prostorima. Aplikacija dolazi u paketu s Pinova Mobile aplikacijom. PinovaDoc je vrlo jednostavna za korištenje, a služi za upis, obradu, prikaz i ispis obaveznih i potrebnih evidencija za organizirano i ekonomično upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom.

Za više o mogućnostima PinovaDoc aplikacije pogledajte na PinovaDoc web stranici:

                                                         pinova-doc.com

Svrha PinovaDoc aplikacije je upis, obrada, prikaz i ispis podataka koji daju instantnu informaciju o utrošku pojedinih repromaterijala i resursa u proizvodnji, trošku i prihodu po parcelama i kulturama, cijeni koštanja proizvoda, stanju zaliha, stanju podruma tj. o ukupnom poslovanju poljoprivrednog gospodarstva. Aplikacija omogućuje uvid u sve statistike koje poljoprivredniku mogu pasti na pamet.

Redovitim upisom podataka moguće je ostvariti značajne uštede repromaterijala, vremena i novca. Prikupljenim i obrađenim podacima zadovoljiti ćete zakonsku obavezu i poboljšati poslovne rezultate u smislu povećanja produktivnosti i smanjenju nepotrebnih troškova.


OPIS APLIKACIJE

PinovaDoc je Internet aplikacija za poljoprivrednike koja služi za kompletno evidentiranje i kontrolu poljoprivredne proizvodnje. Nastala je na temelju iskustva i znanja domaćih programera, a pod vodstvom agronoma s dugogodišnjim iskustvom u poljoprivrednoj praksi.

PinovaDoc je aplikacija za voćarstvo, vinogradarstvo, vinarstvo-podrumarstvo, ratarstvo, povrtlarstvo, rasadničarstvo tj. mogu je koristiti svi poljoprivredni proizvođači. Bez obzira jeste li u integriranoj, ekološkoj ili još uvijek u konvencionalnoj proizvodnji ili možda GlobalGAP-u, kompletnu evidenciju možete voditi kroz cjelokupno rješenje u PinovaDoc sustavu.

PinovaDoc aplikacija namijenjena je kako malim pojedinačnim proizvođačima, OPG-ima, obrtima, voditeljima proizvodnje, tehnolozima tako i velikim tvrtkama.

Aplikacija korisniku omogućava da umjesto hrpe papira, bilježnica i rokovnika sve bilježene podatke ima na jednom mjestu:

  • jasne,
  • povezane,
  • sigurno i uredno spremljene,

a kad dođe vrijeme za predaju evidencija, jednim klikom omogućen je ispis svakog potrebnog dokumenta, od evidencijskih listova o uporabi sredstava za zaštitu bilja preko prijava prinosa do stanja na skladištu. Dostupna je uvijek i svugdje, 24/7.

Za više o PinovaDoc aplikaciji za vođenje poljoprivredne proizvodnje na službenoj PinovaDoc web stranici:

                                                         pinova-doc.com

Izdvojeni sadržaj