Tvrtka Pinova d.o.o. po prvi puta izlaže na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

80. međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

80. međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je najveći sajam takve vrste u Srbiji. Međunarodnog je karaktera pa je među 5 najvećih u Europi i među 10 u svijetu prema podatcima Eichberg Ag Trade Show Report-u iz 2010. Godine. Sajam će okupiti najznačajnije pojedince, udruge i kompanije iz područja poljoprivredne proizvodnje i agrobiznisa, a oni će predstavljati proizvode i usluge iz više od 50 zemalja svijeta.

Među njima je po prvi puta i tvrtka Pinova d.o.o. koja će predstaviti svoje vodeće proizvode PinovaDoc i Pinova Meteo. Tvrtka se bavi razvojem i implementacijom novih tehnologija u poljoprivrednoj proizvodnji te sa svojim proizvodima poljoprivrednu proizvodnju želi podići na novu razinu te okrenuti ju prema korištenju visokih računalnih tehnologija u toku proizvodnje.

PinovaDoc je računalna on-line aplikacija koja služi vođenju evidencije na poljoprivrenom gospodarstvu. Prilagođena je svim vrstama i modelima proizvodnje, a opsegom djelovanja svojih opcija pokriva sve važne stavke u evidenciji tokom proizvodnog ciklusa. Tako pokriva inventuru nasada, skladišta, financijsku analizu, agrotehničke mjere, podrumsku evidenciju za vinare i vinogradare, mehanizaciju i mnoge druge čimbenike čije je vođenje neophodno za uspješnu provedbu proizvodnje.

Drugi proizvod je Pinova Meteo agrometeorološka stanica koja je jedan od najsofisticiranijih sustava za praćenje agrometeoroloških prilika na tržištu. Stanica je energetski autonomna i potpuno automatizirana, postavlja se u nasad te preko svojih senzora mjeri obrađuje i šalje podatke na server dok iste naša posebna aplikacija PinovaSoft preuzima i prikazuje u raznim oblicima prikaza (grafički, tabelarno ili kao izvješće). Isto tako korisnik može birati između raznih rezolucija prikaza koji se kreću od 10 minuta pa sve do mjesec dana. Unutar aplikacije su razvijeni i primijenjeni prognozni modeli koji na temelju izmjerenih vrijednosti daju pravovremeno upozorenje o mogućnosti razvoja raznih biljnih bolesti na raznim kulturama.

Budete li posjetili sajam svakako posjetite naš izlagački prostor, postavite nam pitanja i pridružite nam se u razgovoru i razmjeni iskustava.

Očekujemo Vaš dolazak!