Tvrtka Pinova d.o.o. ove godine s Vama na MESAP-u

MESAP 2012

MESAP 2012

Kao što dobro znamo Međimurski sajam poduzetništva ili skraćeno MESAP održava se godišnje u Nedelišću (Međimurska županija). Ove godine tvrtka Pinova d.o.o. iz Čakovca koja se bavi razvojem i implementacijom novih tehnologija u poljoprivredi pridružila se ostalim izlagačima sa svojim glavnim proizvodima Pinova Meteo agrometeorološkom stanicom i pripadajućom opremom te PinovaDoc računalnim programom za kompletan nadzor poljoprivrednog gospodarstva.

Uz ta dva proizvoda biti će izloženi mjerni instrumenti raznih vrsta i namjena pa ćete tako moći vidjeti insturmente tipa refraktometra, termohigrometra, penetrometra, instrumenata za analizu tla i ostale tehnološki napredne opreme za intenzivnu poljoprivrednu proizvodnju, a od ostalog asortimana tu će biti i škare za rezidbu.

Unutar našeg izlaganja od 16:00 h biti će održano predavanje pod nazivom „Mjerni instrumenti i korištenje informatičkih znanja i alata u intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji“ u sklopu kojeg će biti naglašena važnost njihova razvoja i korištenja u intenzivnoj poljoprivredi, te će biti govora o Pinova Meteo agrometeorološkoj stanici te PinovaDoc računalnoj aplikaciji, njihovim funkcijama te benificijama njihovog korištenja.

Na našem izlagačkom prostru biti će organizirani info pult sa osobljem koje će biti spremno odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za proizvode, te će Vam se omogućiti kupnja istih na licu mjesta.

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite na ovogodišnjoj priredbi MESAP sajma u cilju razmjene znanja, iskustava i stvaranja napretka na području poljoprivredne proizvonje.