PinovaMeteo popust.jpeg

PinovaMeteo popust.jpeg

Blagdanski popust na PinovaMeteo stanicu

Kako je došlo vrijeme darivanja odlučili smo dati popust 10% na agrometeorološku stanicu - PinovaMeteo.  Svjesni smo da poljoprivrednici muku muče sa cijenom  repromaterijala, lošoj otkupnoj cijeni, visokim porezom itd.  Malim znakom pažnje se nadamo da ćemo Vam pomoći da počnete koristiti suvremenu tehnologiju kakva je u Europi standard.

PinovaMeteo


Pinova Meteo stanica jedna je od najsofisticiranijih agrometeoroloških stanica za korištenje u poljoprivredi u svijetu. Pinova Meteo stanica je proizvod visoke tehnologije koji je konstruiran za računalnu dijagnostiku i upotrebu u intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Svrha Pinova Meteo stanice je prikupljanje, obrada i prikaz meteoroloških podataka koji daju pravovremenu informaciju o početku, trajanju i intenzitetu napada određene biljne bolesti ili štetnika. Time je omogućeno precizno određivanje roka tretiranja zaštitnim sredstvima te je olakšan izbor preparata.

Prikupljeni meteorološki podaci pomoći će  u određivanju mikroklimatskih parametara određene lokacije, što će olakšati izbor pravilnih vrsta, sorata i tehnologije uzgoja.

Stanica dolazi u paketu s PinovaSoft aplikacijom koja je jednostavna za instalaciju, uporabu i zahtjeva samo jedan klik za preuzimanje podataka, te promjenu vremenskog  prikaza mjerenih  podataka, itd.

PinovaSoft aplikacija služi za obradu i prikaz izmjerenih parametara direktno iz Vašeg nasada. Za aplikaciju su razvijeni različiti prognozni modeli pomoću kojih se u grafičkom prikazu vidi jasan i pregledan uvid pojave infekcije, te inkubacije biljne bolesti.

Pomoću PinovaSoft aplikacije omogućen je brzi pregled svih prosječnih i kumulativnih vrijednosti  mjerenih parametara u željenom vremenskom periodu (10 minuta, 1 sat, 6 sati, dan, tjedan,mjesec).

Pinova Meteo agrometeorološka stanica namijenjena je svim poljoprivrednim proizvođačima (voćarima, povrćarima, vinogradarima, ratarima) i onima koji žele biti u korak s najnovijim tehnološkim dostignućima u poljoprivredi.


Izdvojeni sadržaj