Agra d.o.o. na sajmu Interpoma 2014.

Agra d.o.o. na sajmu Interpoma 2014.

Agra d.o.o. na sajmu Interpoma 2014

Država Italija, lokacija Južni Tirol, grad Bolzano je mjesto gdje ovih dana treba biti svaki ozbiljan proizvođač jabuke jer se tamo održava sajam Interpoma 2014. Ove godine između ostali izlagača prisustvuje i naša partnerska tvrtka Agra d.o.o.

Zašto? Pokrajina Južni Tirol u Italiji predstavlja 70% talijanske proizvodnje jabuke dok 15% tržišta EU sačinjavaju upravo njihovi proizvodi.  Sasvim je logično da se sajam održava tamo i to u dvogodišnjim ciklusima pa je tako 2012 godine bio domaćin 374 izlagača iz 17 različitih nacija te je izrazio dobrodošlicu preko 16.000 posjetitelja iz preko 60 različitih zemalja. Novo izdanje Interpome održava se od 20. – 22. studenog 2014. godine te će i ove godine okupiti vodeće stručnjake iz sektora proizvodnje jabuke.

Na sajmu se održava i konvencija pod imenom „The apple in the World“ (Jabuka u Svijetu) koja je postala unikatna i gotovo obavezna za sve ljude unutar sektora. To je idealan forum za prikupljanje novih informacija i optimalno mjesto za sklapanje poslova.

Ove godine naši partneri Agra d.o.o. prisustvovati će na sajmu kao izlagači u sklopu tvrtke Fruit Security. To je austrijska tvrtka koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom i postavljanjem sistema protugradne zaštite. Već 20 godina Agra d.o.o. bavi se (između ostalog) postavljanjem ovih vrhunskih mreža na području Republike Hrvatske i susjednih zemalja. Vrhunska kvaliteta mreža i prvoklasna usluga politika su naših partnera koji su kroz svoje djelovanje mrežama zaštitili oko 500 hektara nasada u RH i šire.

Tvrtka će u izložbenom prostoru biti locirana na štandu D26-06 pa ako ste ove godine posjetitelj sajma Interpoma 2014 svakako svratite do njih!

Naši partneri se raduju Vašem dolasku!

Želite li više saznati o tvrtki Agra d.o.o. kliknite ovdje.

Izdvojeni sadržaj