Naši proizvodi

Pinova Meteo - Agrometeorološka stanica

Pinova Meteo agrometeorološka stanica jedna je od najsofisticiranijih agrometoroloških stanica za korištenje u poljoprivredi u svijetu. Pinova Meteo stanica je proizvod visoke tehnologije koji je konstruiran za računalnu dijagnostiku i upotrebu u intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

NoveTehnologije

Mreže protiv tuče Wiesel sustav

Kada pričam s kolegama voćarima, vinogradarima, rasadničarima, mnogi me pitaju što zapravo znači pojam Wiesel sustav za zaštitu od tuče.

Noviteti prilikom montaže mreža protiv tuče

Došlo  je do  bitnih promjena u plantažnim nasadima jabuke posljednjih nekoliko godina. Plantažni su nasadi sve viši, urodi su sve veći, statika sve zahtjevnija, a vremenske (ne)prilike sve ekstremnije. Nemalo se je nasada jabuke u Austriji i bližoj okolici jednostavno srušilo u vrijeme nekoliko tjedana prije berbe.

Pinova Meteo stanica može biti Vaša preko Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj

Podsjetnik za sve poljoprivredne proizvođaće da možete kupiti agrometeorološku stanicu preko Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EAFRD),  Mjera 4 - Ulaganja u fizičku imovinu. Ono što je novo da poljoprivredni proizvođaći dobivaju dodatnih 4 boda ukoliko se odluće za nove i inovativne tehnologije u poljoprivredi. Unazad 2 godine na desetke poljoprivrednih proizvođača je uspjelo nabaviti našu stanicu (PinovaMeteo) preko mjere 4.1., pridružite im se.

10. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara

Ovim putem Vas  želimo obavijestiti i pozvati na 10. Znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem, koje će se održati u Sv. Martinu na Muri od 26. do 28. veljače 2015 na temu ''Udruživanja kao uvjet daljnjeg razvoja hrvatskog voćarstva''

11. međunarodni pčelarski sajam i sajam vina i vinogradarstva u Bjelovaru

Pridružite nam se 06.-08.02.2015 11. međunarodnom pčelarskom sajmu i sajmu vina i vinogradarstva koji će se održati po prvi put u Bjelovaru od 07. do 08.02.2015 na sajamskom prostoru Gudovac u Bjelovaru.