Naši proizvodi

  • Pinova Meteo stanica može biti Vaša preko Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj
  • PinovaDoc - Menadžment za poljoprivrednike
  • Pinova Meteo - agrometeorološka stanica

Pinova Meteo - Agrometeorološka stanica

Pinova Meteo agrometeorološka stanica jedna je od najsofisticiranijih agrometoroloških stanica za korištenje u poljoprivredi u svijetu. Pinova Meteo stanica je proizvod visoke tehnologije koji je konstruiran za računalnu dijagnostiku i upotrebu u intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

NoveTehnologije

PinovaDoc - Menadžment za poljoprivrednike

PinovaDoc je najmoćnija aplikacija za evidentiranje poljoprivredne proizvodnje na ovim prostorima. Aplikacija dolazi u paketu s Pinova Mobile aplikacijom. PinovaDoc je vrlo jednostavna za korištenje, a služi za upis, obradu, prikaz i ispis obaveznih i potrebnih evidencija za organizirano i ekonomično upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom.

Mreže protiv tuče Wiesel sustav

Kada pričam s kolegama voćarima, vinogradarima, rasadničarima, mnogi me pitaju što zapravo znači pojam Wiesel sustav za zaštitu od tuče.

Noviteti prilikom montaže mreža protiv tuče

Došlo  je do  bitnih promjena u plantažnim nasadima jabuke posljednjih nekoliko godina. Plantažni su nasadi sve viši, urodi su sve veći, statika sve zahtjevnija, a vremenske (ne)prilike sve ekstremnije. Nemalo se je nasada jabuke u Austriji i bližoj okolici jednostavno srušilo u vrijeme nekoliko tjedana prije berbe.

Pinova Meteo stanica može biti Vaša preko Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj

Dragi poljoprivrednici, Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj (EAFRD),  Mjera 4 - Ulaganja u fizičku imovinu bi trebala biti raspisana početkom 2018. godine. Željeli bi Vas podsjetiti da kroz mjeru 4, možete dobiti sredstva i za nabavu Agrometeorološke stanice. Unazad 2 godine na desetke poljoprivrednih proizvođača je uspjelo nabaviti našu stanicu (PinovaMeteo), te uz ostale strojeve, alate, materijale su postali konkurentniji na tržištu.

10. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara

Ovim putem Vas  želimo obavijestiti i pozvati na 10. Znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem, koje će se održati u Sv. Martinu na Muri od 26. do 28. veljače 2015 na temu ''Udruživanja kao uvjet daljnjeg razvoja hrvatskog voćarstva''

11. međunarodni pčelarski sajam i sajam vina i vinogradarstva u Bjelovaru

Pridružite nam se 06.-08.02.2015 11. međunarodnom pčelarskom sajmu i sajmu vina i vinogradarstva koji će se održati po prvi put u Bjelovaru od 07. do 08.02.2015 na sajamskom prostoru Gudovac u Bjelovaru.