Pinova Meteo - Agrometeorološka stanica

Pinova Meteo agrometeorološka stanica jedna je od najsofisticiranijih agrometoroloških stanica za korištenje u poljoprivredi u svijetu. Pinova Meteo stanica je proizvod visoke tehnologije koji je konstruiran za računalnu dijagnostiku i upotrebu u intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

NoveTehnologije

Mreže protiv tuče Wiesel sustav

Kada pričam s kolegama voćarima, vinogradarima, rasadničarima, mnogi me pitaju što zapravo znači pojam Wiesel sustav za zaštitu od tuče.

Noviteti prilikom montaže mreža protiv tuče

Došlo  je do  bitnih promjena u plantažnim nasadima jabuke posljednjih nekoliko godina. Plantažni su nasadi sve viši, urodi su sve veći, statika sve zahtjevnija, a vremenske (ne)prilike sve ekstremnije. Nemalo se je nasada jabuke u Austriji i bližoj okolici jednostavno srušilo u vrijeme nekoliko tjedana prije berbe.

Pinova Meteo stanica može biti Vaša preko Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj

Podsjetnik za sve poljoprivredne proizvođaće da možete kupiti agrometeorološku stanicu preko Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EAFRD),  Mjera 4 - Ulaganja u fizičku imovinu. Ono što je novo da poljoprivredni proizvođaći dobivaju dodatnih 4 boda ukoliko se odluće za nove i inovativne tehnologije u poljoprivredi. Unazad 2 godine na desetke poljoprivrednih proizvođača je uspjelo nabaviti našu stanicu (PinovaMeteo) preko mjere 4.1., pridružite im se.